Wij zijn 2 broers, die met veel enthousiasme dezelfde visie uitdragen.

 

Alles draait om mensen!

 

Ik ben Erik Huybrechts 50 jaar en heb ervaring opgedaan in de Retail sector. 

Sinds 2014 houd ik me ook bezig met renoveren en verbouwen van woningen. Mijn taak als CEO is vooral achter de schermen zorgen dat we groeien en dat onze visie op het terrein merkbaar is.

Ik ben Christiaan Huybrechts 30 jaar en heb als burgerlijk ingenieur 5 jaar op de salesafdeling van een grote multinational gewerkt. 

Sinds januari 2019 ben ik voor Rolosan.be met veel enthousiasme aan een nieuw avontuur begonnen, waar ik als COO de operationele leiding heb van Rolosan.be en zijn dochterondernemingen.

 

 

Alles draait om mensen!

Of het nu klanten, werknemers of leveranciers zijn.

 

U bent belangrijk voor ons! Als U op ons beroep doet garanderen wij een persoonlijke aanpak. We luisteren naar U en maken een offerte zoals U wilt. We garanderen kwaliteit en respecteren de timing. Nadien laten we alles netjes achter.

 

Omdat onze werknemers voor ons belangrijk zijn, hebben we enthousiaste teams, die op regelmatige basis extra opleidingen krijgen en zo de beste service kunnen garanderen. Enthousiaste werknemers leveren beter werk en beter werk levert tevreden klanten.

 

Om onze visie kracht bij te zetten, hebben we in 2018 twee bedrijven over genomen. Bentro ons elektriciteitsbedrijf en Matcolors zorgt voor alle schilder en afwerkingswerken. De voormalige zaakvoerders Ben Crahay en Mathias De Smedt zijn mee in ons verhaal gestapt en staan garant voor klantenservice en kwaliteit.

 

Voor onze totaalprojecten slaan we de handen in elkaar met onze dochterondernemingen en met partners, die onze visie mee uitdragen.

 

We willen dan ook erg graag uw vertrouwen om uw project met veel zorg en passie tot een mooi resultaat te brengen.

 

Erik en Christiaan

 

Verklaring over cookies