- Afgewerkte keuken
 - Afgewerkte leefruimte
 - Glazen deur
 - Afgewerkte badkamer
 - Oorspronkelijke keuken
 - Oorspronkelijke badkamer
 - Aanpassing gang
 - Werken nieuwe badkamer
 - Werken keuken
 - Werken wasplaats

Rolosan - Appartement S-VA

Locatie is in vastgoed een heel belangrijke factor. Dit appartement ligt aan een belangrijke verkeersas in Antwerpen, maar had een opknapbeurt nodig.

Met behulp van de architect zijn er veranderingen uitgevoerd zonder alles te moeten vernieuwen. De badkamer is verplaatst waardoor er ruimte kwam voor een wasberging en een keukenmuur is verwijderd waardoor keuken en leefruimte verbonden zijn. Door het opschuren van de parket is deze bewaard kunnen blijven om zowel budgetvriendelijk te kunnen werken en athenticiteit te bewaren.

De glazen deur tussen leefruimte en gang springt meteen in het oog bij het binnenkomen door de zwarte kader. Ze zorgt voor een afscheiding zonder licht weg te nemen van de gang.

Dankzij nieuwe Gyproc plafonds konden de technieken zoals ventilatie en elektriciteitskabels weggewerkt worden. Dit was nodig om de vloer te kunnen bewaren.

Het nieuwe buitenschrijnwerk heeft een performante isolatiewaarde en de nieuwe keuken met eiland zorgt voor een goede verbinding tussen de twee ruimtes.

Met de nieuwe veiligheidsdeur als voordeur, zullen de toekomstige huurders zich zeker veilig voelen.

Verklaring over cookies