- Receptie
 - Bureau's
 - Bureau's
 - Gang
 - Kabelgoten
 - Werffase
 - Vloerdoos afgewerkt
 - Vloerdoos afgewerkt
 - Zekeringskast

Bentro - VDV

VDV Consultants is door een sterke groei moeten verhuizen naar een nieuwe locatie. Een dubbel appartement op het gelijkvloers was een geschikte locatie voor de nieuwe bureau's, vergaderzalen en het archief.

De technische eisen en de strakke timing zorgen voor een hele uitdaging om dit project tot een goed einde te brengen. Dikke bundels kabels moesten van de verschillende ruimtes naar de serverkast gelegd. De epoxy gietvloer moest snel na de elektriciteitswerken geplaatst worden waardoor er zo weinig mogelijk in de chape geslepen mocht worden. Een nieuwe chape zou te lang nodig hebben om uit te drogen. Hierdoor werd er met kabelgoten gewerkt die de kabels samen houden en beschermen tegen interferentie.

Knappe verlichting en een Nico Home Control domotica systeem zorgen voor een perfecte afwerking. Ook de vloerdozen werden bekleed met zowel de gietvloer, als de parket, afhankelijk van de vloer errond. VDV heeft nu een volledig systeem dat heel flexiebel, volledig geautomatiseerd en state-of-the-art is.

Verklaring over cookies